pansion Kulen Vakuf
Dobrodošli O nama Putne informacije Turističke atrakcije Foto Kontakt
Dobrodošli
National Park Una BiH ENG
na našu web prezentaciju Pansiona Vila Nana u Kulen Vakufu. Kroz ovih nekoliko stranica pokušati cemo Vam pobliže opisati Vila Nanu i predivnu okolinu koja je okružuje.Pansion je smješten u sjevero-zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, srcu Nacionalnog parka "Una", u malom turistickom gradicu Kulen Vakuf.
pension vilanana pansion vila nana Rijeka Una, sa svojom neopisivom ljepotom i slapovima, je široko poznatima svim zaljubljenicima prirode, ribolova i raftinga. Svake godine oni dolaze u sve većem broju kako bi uživali u svojim aktivnostima na ovoj smaragdnoj rijeci

Sa mnogo prirodnog potencijala i povijesnih znamenitosti Kulen Vakuf predstavlja iznimnu turisticku destinaciju. Nasi gosti ovdje uživaju u mnogim interesantnim aktivnostima, kao: ribolovu na specijalnim ribolovnim revirima, zatim uzbudljivim rafting spustovima, šetnjama obalom rijeke Une, uživanjem u nedirnutoj prirodi itd.
Pored ovih aktivnosti možemo Vam predloziti niz drugih atraktivnih rješenja za upotpunjenje Vašeg odmora. Takodjer, možete probati i neke od naših domacih specijaliteta iz bogate gastro ponude.
pansion Kulen Vakuf
All rights reserved by pension Vila Nana, Web design by Studio7